Boeiend vak,

Hier hebben de leden van het verkeersforum zich voorgesteld.
Plaats reactie
sjansse
Berichten: 0
Lid geworden op: 02 aug 2016, 01:46

Boeiend vak,

Ongelezen bericht door sjansse » 02 aug 2016, 02:03

Hallo mensen, ik ben Peter en bezig met de opleiding tot rij instructeur B.
De theorie heb ik er op zitten, ben nu bezig met de stage.

Ik ben van oorsprong bouwvakker dakdekker, chauffeur, omdat je nu eenmaal niet als dakdekker je hele leven bezig kan zijn, ben ik ongeveer 20 jaar geleden overgestapt van het dak naar de vrachtauto. De rijbewijzen heb ik allemaal bij elkaar gesprokkeld, in mijn tijd iets eenvoudiger als nu, maar ze staan er allemaal op. Aangevuld met ADR, VCA, en als laatste de opleiding LZV.
Prachtig als je de eerste keer in die linkerspiegel kijkt en denkt, hoort dat allemaal bij mij??
Was even wennen, maar na een goede week is het toch weer gewoontjes om daar mee rond te rijden.
Tussendoor ook nog 20 jaar bij de vrijwillige brandweer geweest, en natuurlijk ook daar als chauffeur/pompbediener gewerkt. Mooiste is dan uiteraard het rijden van een uitruk waarbij jij de rust moet kunnen bewaren, en de mannenn. veilig en verantwoord, zoals dat heet, naar de brand brengt.
Na redelijk wat rugklachten nu de stap gezet om voor me zelf te beginnen als rij instructeur, maar dan wel als Franchiser bij een landelijke rijschool, die de marketing en de leerlingen zullen aanbrengen.
Hopelijk kan ik hier nog veel leren, want dat eindigt nooit, en kan ik mijn toekomstige leerlingen bijbrengen, zich ver te houden van de ongelooflijke stunts die ik bijna dagelijks gezien heb.

Plaats reactie

Terug naar “Wie is wie?”