De verkeersregels van het verkeersforum.

Hier vind je de verkeersregels van dit forum.
Gesloten
Admin

De verkeersregels van het verkeersforum.

Ongelezen bericht door Admin » 10 apr 2005, 03:41

Net zoals in het verkeer, gelden er op dit forum ook verkeersregels waar een ieder zich aan heeft te houden. Hieronder volgt een overzicht.

Een ieder heeft recht op zijn mening.

Iedere bezoeker van het forum heeft het recht om voor zijn mening uit te komen.
Het is uiteraard mogelijk dat je het niet met iedere mening of antwoord eens bent. Hier kan dan ook op een normale manier op gereageerd worden. Ga echter niet schreeuwen tegen elkaar en behandel iedereen met respect.
Worden er echter dingen geschreven die niet door de beugel kunnen stel dan de beheerders of moderators van het forum hiervan op de hoogte.

Het plaatsen van berichten.

Geef nieuwe onderwerpen een duidelijke titel. Plaats nieuwe onderwerpen ook in het juiste forum. Bijvoorbeeld een vraag over de autotheorie ook in het desbetreffende forum plaatsen en niet in het forum Bromfiets.
Gebruik de juiste leestekens. Begin nieuwe zinnen met hoofdletters en dergelijke.

Algemeen.

Gebruik voor je berichten de gewone Nederlandse schrijftaal en gebruik geen chattaal. Het gebruik van smileys is uiteraard toegestaan, maar maak van je berichten geen poppenkast.

Registreren en verbannen.

In principe is het een ieder vrij om berichten te plaatsen. Wij adviseren echter aan nieuwe gasten zich te registreren. Zo blijft het forum enigzins overzichtelijk en is het voor een ieder duidelijk wie bepaalde berichten heeft geplaatst.
Na registratie is het mogelijk jezelf voor te stellen in het forum: "Wie is wie?".
Bezoekers die zich niet aan de regels van het forum houden kunnen verbannen worden en het ip-adres wordt dan geblokkeerd.
Gasten, welke meer dan 2 berichten hebben geplaatst, zijn verplicht te registreren. Wij waarschuwen hierna éénmaal. Heeft ons verzoek tot registratie geen gevolg, dan gaan wij over tot verbanning van het forum.

Verder hanteren wij geen vast aantal voorafgaande waarschuwingen alvorens we over gaan op een tijdelijke of permanente ban.

Als je na een registratieperiode van 3 maanden geen berichten hebt geplaatst, wordt jouw account verwijderd.

Welke berichten mogen niet geplaatst worden?

Berichten vanuit reclame oogpunt worden door het beheerdersteam verwijderd of aangepast.
Dit geldt ook voor links naar vergelijkbare sites. Advertentietarieven zijn op te vragen bij het beheer.

Berichten ter promotie van een rijschool, danwel rijschoolorganisatie worden niet toegestaan.

Uiteraard geldt bovenstaande niet voor ter zake doende verwijzingen.

Verder worden geen berichten toegestaan die vragen om ervaringen bij bepaalde rijscholen, danwel rijschoolorganisaties. Dit wekt namelijk bedrog en leugenachtigheden op.


Het plaatsen van porno, racisme en overige tegen de zeden ingaande berichten worden verwijderd.

Het enkel en alleen maar aanmelden om hulp te vragen bij een instructeursopleiding, danwel het vragen om examenvragen bij de innovam-examens is niet toegestaan.
Tevens is het registreren om naar meningen over instructeursopleidingen, werkgevers, of franchise-ervaringen niet toegestaan.

Het plaatsen van weblinks, email-adressen en bedrijfsnamen.

Het plaatsen van email-adressen en het plaatsen van links naar andere website's is alleen toegestaan door geregisteerde leden, welke minimaal 50 berichten hebben geplaatst. Dit geldt ook voor
De minimale plaatsing van 50 berichten geldt ook voor het verzoek om antwoorden te geven via een privebericht.
Doorverwijzingen naar website's en bedrijfsnamen kunnen door ons zonder opgaaf van redenen worden verwijderd.

Onderschrift

Het is niet toegestaan om in je onderschrift een verwijzing naar een website te maken.

Maximaal één naam en avatar per gebruiker

Het is niet toegestaan om meerdere accounts per gebruiker aan te maken. Deze worden onherroepelijk verwijderd en bij herhaling worden alle gebruikersnamen geblokkeerd. Tevens is het niet toegestaan een avatar te gebruiken die al door een andere account wordt gebruikt.

Aansprakelijkheid.

Theoriecursus.nl is, evenals de beheerders en moderatoren van het verkeersforum, op geen enkele manier aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die veroorzaakt is door het bestaan of gebruik van het forum.
Ondanks dat wij streven naar volledige antwoorden zijn aan het gebruik van het verkeersforum geen rechten te ontlenen.

Gesloten

Terug naar “Verkeersforumregels.”